Server Migration Documentation

These days, my heads felt wanna blow up because I have to make documentation about server migration, Active Directory Controller from NT4 to 2003 also Mail Server from Exchange 5.5 to Exchange 2003..

May be i’ll write down the strategy of migration, but next time if i have a lot of spare time, hope so…

Cheers,

About the Author

2 thoughts on “Server Migration Documentation

  1. Halo Mas salam kenal,

    Kebetulan lagi nyari artikel buat upgrade windows NT ke 2003, mungkin kalau tulisan nya udah kelar bisa di bagi2 gitu …

    Thanks,

    Paja Talu

  2. Aduh sayang banget sekarang aku dah ga di company pas ada project migrasi itu, dokumentasi yang aku buat ada di sana.. tapi aku bisa bantu koq kalo ada pertanyaan dari mas.. 😉

    Intinya :

    1. buat dulu BDC-nya
    2. upgrade BDC itu sampai ke minimal service pack 6a (kalo ga salah)
    3. langsung aja upgrade BDC yang udah SP 6a tsb, dengan cara memasukkan CD installer win 2003

    Good Luck 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these